Wednesday, January 27, 2010

Group Menentang Tindakan Blogger AdukaTaruna Menghina Almarhum Sultan Johor

Kalau korang rasa patut and ada akaun facebook, leh la join Group Menentang Tindakan Blogger AdukaTaruna Menghina Almarhum Sultan Johor



Ok, ceria-ceria selalu. Semoga hukuman Aduka Taruna diringankan dan kesalahannya dpt dimaafkan..AMIN~!~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
salam sayang: 

7 Loves:

Tendou Sani said...

ye ker...hehe...klu camtu xnak kwn dr awai...:D ekekeke

Shikin Zain said...

hahaha...xbaik gitu... :)

~kuyam~ said...

nape la nk hina org yg dah tiada..isk3

miss faten said...

shikin, thanx walaupun shikin bukan orang Johor tapi still kita sama2 tegakkan kesultanan Melayu yeah bebeh~ :))

miss faten said...

shikin, thanx walaupun shikin bukan orang Johor tapi still kita sama2 tegakkan kesultanan Melayu yeah bebeh~ :))

sI tEDI said...

macam mana kamu tahu dia menentang?
bagaimana kamu tahu dia menghina sultan johor?
bagaimana kamu boleh mengajak orang melakukan sesuatu yg belum sahih kesalahannya?

Shikin Zain said...

kuyam:a'a. dr hina, baik mendoakan..huhu

faten: yeah! sama2 kita tegakkan kesultanan melayu~!~ ;)

si tedi: kan dah terbukti diblognya and dia pun dah wat permohonan maaf secara terbuka kt rkyat m'sia. Pape pun harap hukumannya dringankn.~

Related Posts with Thumbnails