Friday, January 22, 2010

PINK = merah J.A.M.B.U

Kenapa orang perempuan suka sangat dengan kaler PINK...? ada apa dengan PINK...??Kenapa aku tak suka dengan kaler PINK walaupun aku nie seorang perempuan..?? ke aku nie dah salah jantina nie..??hehehehe..

Aku tak minat sangat dengan kaler pink...Tapi, aku suka tengok orang fanatik dengan kaler PINK...rasa macam seronok lak...pelik betul..Kalau aku pula, aku lebih gemar dengan warna biru and kalau nak beli baju, suka pilih warna2 yang gelap*nak nampak kurus*..HAHAHAHA.............

Walaubagaimanapun...kaler PINK tetap membelenggu hidup aku...yelah, henpon kaler PINK, cadar kaler PINK, sikat kaler PINK......tuala kaler PINK...sampai ke blog pun kaler PINK....bla...bla...bla......Oh!! PINK.....kenapa PINK..?? kenapa bukan MERAH JAMBU..?? eh...sama la PINK dengan MERAH JAMBU....kan..???? (>,<)

Apa-apa pun aku akan try untuk jatuh chenta dengan kaler PINK....."PINK....PINKY I Love You..." Wo Ai ni (bahasa cina), Sarang Heyo (bahasa korea), Mahal Kita (Bahasa Filifina)......Macam tengah mengajar bahasa lak....*ada kesilapan disini*.............huhu....

(Penggemar kaler pink mesti suka citer PINK panther kan......?hihihi)

***************************************************
Lelaki dan PINK..?? Jarang nak nampak lelaki pakai baju kaler PINK....kenapa ye...?? aku tahu kenapa.......sebab diorang rasa...............................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PINK = JAMBU
(belum dipastikan lagi samada jambu air or jambu batu..HARAP MAKLUM)


Tuh la kesilapan Kaum-kaum lelaki....nak bergaya, tapi malu...Taknak pakai kaler PINK, takut kena cop MAT JAMBU/LEMBUT.....Ala,pakai jelah..Pedulikan apa orang nak cakap...Orang perempuan suka pe lelaki-lelaki yang pakai kaler PINK....diorang cakap Kiut+Comel...*akulah perempuan tuh*..HEHEHE.....

Lelaki yang memakai baju berwarna merah jambu@ PINK, nampak lebih berani,menarik dan sedikit kiut....Bagi aku la....

Sekali pandang, tak cukup...Dua kali pandang, Oh!! Comelnya. Tiga kali pandang, dup! dap! dup! dap! silap hari bulan, boleh luruh jantung tau.....over lak aku nie... :")

Mungkin sesetengah daripada kaum lelaki tidak berani pakai baju berwarna lembut..Bagi mereka nampak jambu. Jambu gile kot. Tak kesahlah kan, pandangan masing masing, diorang jugak yang nak pakai, bukan aku......

Tapi bagi aku, golongan lelaki yang pakai baju berwarna PINK, adalah antara golongan lelaki yang berani. Yelah, ramai orang cakap kumbang-kumbang a.k.a lelaki yang pakai baju kaler PINK nampak jambulah, lembutlah, pompuanlah...... Tapi dia tetap berani pakai jugak...syabas diucapkan....HEHEHE...

"Sekarang, warna yang melambangkan keberanian seorang lelaki adalah warna pink, bukan lagi warna merah"
= shikinzain yang cakap.....(aku daaaa)

:::: kesimpulannya: PINK untuk semua bukan untuk gegirl je but for boboy to0...heeeee~


7 Loves:

apex said...

haha i like pink!! wee~ cume xpnah ade collection dlm kaler ni. hehehe

akyda said...

saya pun suka pink...dulu fanatik gila...tapi semakin tua nie kena kurangkan sikit,,,good luck yer dalamperjalanan mencintai pink..hehehehe

relevan said...

Auwww..pink kaler youu..

miss lolly said...

ghase2 kam00 pom minat pink tapi kamoo menafikan betul tak ?


HAHAHAHAHAH.

Shikin Zain said...

akyda: insyaallah...moga2 berjaya..hehe

miss lolly: erm..ntah la..belum dipastikan.... :)

eyes143.. said...

pink is oke wat..
ngee

Shikin Zain said...

eyes143: u suke pink le 2..hehe

Related Posts with Thumbnails