Thursday, January 21, 2010

Baju Penyebab Perpisahan..????

(Baju kapel yang paling kiut+sombong sikit....*aku rasa la*...hehehe..)

Betul ke kalau bagi hadiah 'BAJU' kat pasangan (kekasih), boleh membuatkan perhubungan mereka tak berkekalan....??????????? Tak kira la baju kurung ke, baju tido ke, baju renang ke, and whatever la....Kengkawan aku la yang cakap macam tuh sebab diorang pun dengar dari kengkawan diorang and pernah mengalaminya sendiri....

Aku selalu gak terpikir pasal soalan nie....Tak tahu la nak percaya ke tak...Tapi rasa macam betul pulak....Sebab aku pun pernah mengalami kejadian nie....huh!! nyesal aku bagi hadiah baju...macam la tak ada benda lain dah kat dunia nie yang aku nak hadiahkan....Banyak lagi benda la..Ada perfume, pen, pensel, pembaris, pemadam, highlighter....bla....bla....bla..(*merepek*)... HAHAHAHA.....

Apa-apa pun, lepas nie aku memang tak nak hadiahkan baju lagi lah......Bukan sebab nak percaya kisah dongeng yang kengkawan aku cerita tuh tapi sebagai langkah berhati-hati laa........ish..tapi betul ke sebab 'BAJU' boleh putus.....??? soalan yang masih tiada jawapan.........eh! dah ada jawapan la...cuma kurang pasti jek......huhu..........



11 Loves:

apex said...

a'ah i pun pnh dgr. si dia yg ckp. mls nk pcaye. n last2 btl2 terjadi. isk isk..

Shikin Zain said...

laa..yeke...kiranya betul la semuanya sebab baju....huhuhu..

blueCITY said...

heeeeeeeee
cute laks
haaaaaaaaa

apex said...

eh bukan la break disebabkn baju.. dah lainmcm lak stetmen tu.ade la sbb lain.tp mase kapel dlu mmg slalu gak adiahkn baju..

fya zainal said...

owhh hooo
mungkin kebetulan
tapi..sy pun ada hadiahkan baju sepasang ngan my-ex
huhuhuh
betul kot

Shikin Zain said...

apex: a'a la..cam lain jek bunyinya..tapi still sebab baju gak kan..HEHEHE

fya: konfius kan antara kebetulan dan kebenarannya......:)

Farid Fernandez said...

salam blogger..

I looked at your blog and is very good, greetings and welcome to my blog page

and dont forget to put your link in this blog

http://mofasad.blogspot.com/

thanz!!

Marya Hana . said...

to me .
ape2 yg di kasi pon x kesa.
as long as pandai jage hubungan..:)

Shikin Zain said...

farid: ok...thanks ya..;)

marya: btol..sumanya bergantung kat cra pasangan tuh jugak....tq..:)

eyes143.. said...

mmg kiut ar baju neh.. nak satooo!

Shikin Zain said...

nak juga..tp,xjumpa la...jom cari sesama...ngeh3...

Related Posts with Thumbnails